">Tattoo

 

Mijn rug tattoo ...neen dat is geen kleintje ! 

Gezet in 2010 door :

www.madblack.nl 

 

 

...The Triple Moon is a Goddess symbol that represents the Maiden, Mother, and Grone as the waxing, full, and waning moon. ...It is also associated with feminine energy, mystery and psychic abilities.

...The Pentagram represents the domination of Spirit or Divine Will over base matters, and the elements of Spirit, Earth, Water, Fire and Air. ...It has been a symbol of protection and spiritual growth, it's points are the stages of Life, Birth, initiation, consummation, repose and death with the circle bringing us back to birth in the cycle of reincarnation.

 

Begin Juni 2008 ut eerste deel laten zetten bij "Madblack" Ridderkerk.

2de Deel begin Juli 2008.

Ik heb gedacht aan een borstvergroting, maar zag daar vanaf en ik bedacht mij dat ik het zelf leuker en mooier vind om me lichaam mooi te maken met mijn keuze aan Tatoeages dan ZH in voor een paar mooie borsten die ook niet vergoed worden.

www.madblack.nl

Op donderdag 27-07-2006 heb ik deze tribel op me onder rug laten zetten :-)
Het is afkomstig van de muziek band Nightwish.

Het Elfje en Lieveheersbeestje

 


 
Een Elfje, lief en onschuldig met gele vleugels omdat de kleur geel voor succes en kennis staat ;-)
 
Het lieveheersbeestje op me enkel onder het Elfje heb ik in 2005 laten zetten in Den Haag, hij is niet helemaal het zelfde als het symbool van de stichting tegen zinloos geweld ik wilde dat niet ik had een eigen ontwerpje gemaakt terplekken in de winkel.
Een lieveheersbeestje omdat ik zelf een slachtoffer ben en de vier stippen staan voor me kinderen.

Hihihi ;-)
Das dus 'Jip' mijn spin.
Mijn eerste tattoo bij 'Bob' persoonlijk vin ik hem nie al te mooi omdat ik vin dat zijn 2 voor pootjes te ver naar voren staan.
Deze heb ik uit een boek in de zaak zelf.
Nee nee ik heb geen spijt, tis mijn spinnetjuuuuuu ;-)
Waarom een spin? omdat ik doodsbang ben voor die beesten hahaha maar ik maak ze niet dood als ze in me huis zitten, gil wel de boel bij mekaar ;-)
Het zijn hele nuttige beestjes.
Later heb ik er een persoontje dansend op een web erbij laten zetten (Andy 14-04-2000)

 

MM&BB