Den Orb

Do not copy ! Thnx ...

Men hoeft niet een spiritueel medium te wezen om foto's van den Orbs te kunnen maken, de foto bijvoorbeeld die u hier boven ziet staan is gemaakt door mijn zoontje van 7 jaar.

   

Met respect en geduld en een digitale camera kan iedereen den Orb op de foto krijgen, zowel 's nachts met een flitser en overdag zonder flitser.

Natuurlijk zijn er anderen die al jarenlang onderzoek hebben gedaan naar den Orb, zo bestaat er een boek genaamd 'Het Orb project' van Miceāl Ledwith, D.D., LL.D en Klaus Heinemann, Ph.D. (ISBN 978 90 6963 826 3 / NUR 720)

Opgedragen aan iedereen die onze wereld en onze plaats daarin probeert te begrijpen.

Ook bestaat er een Hyves speciaal gericht aan den Orb : http://paranormaleorbs.hyves.nl  :-) en een site waar ik graag ff rond neus : www.paranormalactivities.nl 

Voor mij en mijn kinderen is den Orb 'het' bewijs dat de ziel (geest) van de mens voortleeft, of te wel het lichaam gaat dood maar onze ziel (geest) niet en zweeft rond in den hele grote ruimte die wij het heelal noemen.

 

_______________________________________________________________________

...Dit is de eerste foto die ik in 2007 kreeg van vrienden die gemaakt was is mijn huis, ik wist toen nog niets van het bestaan af van den Orb.

 

...On My TV , Links & Rechts

__________________________________________________________________________________

 

...Links wit Orb , rechts rode Orb.

_______________________________________________________________________________

26 April 2009

Van Orb naar Energie bol naar Entiteit...

...Ik kreeg eerst vele orb's zwevend boven ut gras 'prachtig' riep ik , het miezerde iets dus ze hadden genoeg energie en 1 werd dus een 'prachtige' witte energie bol , daarna kwamen rode strepen maar het lukte me niet om die vast te leggen en ik zij dat ook hard op en toen BOEMMM ineens was die er de entiteit , ik zag 'het' (denk dat het een vrouw is geweest, dat zeg me gevoel) maar ik was er niet op voorbereid en schrok dus echt geweldig ervan en werd zelfs ook boos ook omdat ik samen met mijn dochter was en echt niet wil dat haar wat overkomt of iets zie waar zij ook nog niet aan toe is...
Ik ben gelijk gestopt met foto's maken en ben naar de fietsen gestapt op dat moment wist me dochter nog niets vanaf dat ik de entiteit had gezien en ook stukje vast gelegd heb op mun digi.
Maar later toen we naar huis fietste vertelde ze me dat ze een schim of iets zag weg gaan , na de eerste schrik en bij de fiets heb ik peuk staan roken en hard op staan praten dat ik dit niet wilde maar na mijn eigen angst voelde ik ook ineens veel verdriet en mja ik heb wel meer dat ik ook in mij stem/stemmen kan horen, ik sprak dus hard op en ook in me hoofd tegen de entiteit en deze was dus erg verdrietig dat ik zo geschrokken was er van ,dit was niet de bedoeling vandaar ook het verdrietige gevoel.
Het liet me natuurlijk niet los en ik besloot ook eigenlijk die zelfde nacht om de volgende dag terug te gaan met mijn dochter naar de plek waar het gebeurd was.
Bij thuis komst heb ik het gebeuren aan een goede vriend verteld en die gaf mij een bescherm gebed deze heb ik opgeschreven en de volgende dag ook mee genomen en opgelezen (mijn dochter ook) zittend bij de mooie boom.
Ik had al wat foto's gemaakt en vanaf de plek bij de boom begon ik nog wat foto's te nemen en niet bewust om de entiteit nog eens vast te willen leggen maar gewoon omdat de plek een mooi park is.
Wel had ik gezegd 'als je terug wil komen mag dat maar dan liever niet meer zo dicht bij als vannacht' ik nam foto nummer 12 en yep daar was ze :-) en foto 13 was ze natuurlijk weg.
Heel apart vind ik ook de foto getallen 12-13, hierna voelde ik me opgelucht, ik voelde duidelijk dat ze rond ons was en dat het gevoelsmatig weer goed zat :-)

...Volgende dag in het park.

 

"Het Huys Ten Donck"

Graftombe 1828

Klik op den foto !

____________________________________________________________________________

...13 Mei 2009

...Sky off Orb

________________________________________________________

Nacht van 16 op 17 mei 2009 bij Ruine "Huys Te Woude.

...Foto hier boven is gemaakt door amy, ik sta op het gras in Ruine "Huys Te Woude" , waarom ik onduidelijk zichtbaar ben en de Orb's niet weet ik niet ? ...Foto is genomen nog net voor dat het ineens ging regenen, gelijk erna zijn we onder de brug gaan schuilen voor de regen die volgde, omdat we ook licht flitsten zagen van onweer ergens nog ver weg zijn we vrij direct terug naar huis gegaan.

...Foto's genomen vanuit het tunneltje.

_________________________________________________________________

 

 

23 Oktober 2009 in de achter tuin...

Nee dit is geen rook ! dit is een positieve energie (geest-entiteit) ...Ik dacht even kom ik ga even wat foto's maken in me tuin misschien dat ik er weer een paar mooie orbs op krijg.

Ik zelf zie er 5 dingen in die ik goed kan plaatsen in mijn leven, deze entiteit wilde mij dit duidelijk maken.

 

De positieve entiteit zelf...

 

Een klein kind ...Zoontje Andy...

 

Mijn vader die plots van ons afgenomen is...

 

Een doodshoofd ...Familie Oma's & Opa's en andere personen waarvan ik afscheid heb moeten nemen...

 

Mijn twee angsten een slang en vogel...

Naar mijn gevoel is het de zelfde spirit (geest-entiteit) vanuit het park...

_________________________________________________________________________________________________________________________________

Halloween - Samhain 31 Oktober 2009

Ik keek uit naar deze nacht...
Wat ik kreeg had ik ook niet verwacht...
Juist deze nacht, is de nacht van de doden...
Om ze te eren en om contact te krijgen...

Samen met me dochter zijn we even naar buiten gegaan om zo als wij wel vaker doen proberen orb's op de foto te krijgen.
Op het centrum lig een begraafplaats van Nederlandse Oorlogsgraven.
Daar voor het hek hebben we wat foto's gemaakt en erna zijn we door gefietst naar een andere begraafplaats waar een meisje begraven lig die wij kennen, zij is gestorven aan de ziekte K op 11 jarige leeftijd.
Wij waren er niet op uit om de begraafplaats op te gaan en hadden ook echt niet verwacht dat het hek open zou staan.
Na wat twijfel en omdat we toch graag naar het meisje toe wilde zijn we naar binnen gegaan.
Het voelde eerst best wel eng aan, je ben op een plek waarvan je weet dat er overleden mensen en kinderen liggen, het is in de nacht dus ook donker...
We hebben een aantal foto's gemaakt en hierop kregen wij ook orb's.
Op gevoel liepen we ook gelijk goed, het zal nog een paar meter zijn en dan waren we bij het graf van het meisje.
Ik maakte een foto van het midden stuk van de begraafplaats en ik zag 'het' al gelijk op mijn camera schermpje...
Er kwam een entiteit/geest uit een graf... ik kreeg ook gelijk het gevoel van dat hij een bewaker was die ons eigenlijk weg wilde hebben...
Ik heb zacht maar toch ook hard op gezegd dat wij in vrede komen en op zoek zijn naar het meisje...
Ik voelde mij totaal niet bang en was ook niet geschrokken van deze entiteit/geest.
Nog geen 4 meter verder op vonden we het graf van het meisje bij de boom
Het is echt een mooi graf en ik heb haar een hand kus gegeven en even tegen haar gesproken...
Wat ik op dat moment voelde kan ik niet beschrijven maar het was een zeer gelukkig en goed gevoel, wij vergeten haar nooit.
Nadat we haar graf gevonden hadden en er dus even heel kort hadden gezeten zij ik me dochter ook en nu gaan we weg hier wand verder hebben we hier niets te zoeken...
Bij het verlaten van de begraafplaats heb ik het hek dicht gedaan en de geesten bedankt dat wij deze nacht hier even mochten komen.
RIP...

Een spirit (geest-entiteit) die uit een graf komt...

   

Rust in vrede ...